Adelsö Krog - Restaurangfastighet till salu!

Till salu! Nu erbjuds fastigheten Ekerö Stenby 15:28 - ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet för restaurangverksamhet och/eller handel på anrika och vackra Adelsö som ligger strax utanför Munsö i Stockholms kommun!
I byggnaden på ca 240 kvm finns ett kök, stor tillbyggd matsal med öppen spis och sittplatser för 60 sittande gäster samt tillhörande altaner i 3 väderstreck för uteservering. Dessutom finns utrymmen för förvaring, wc, hwc, omklädningsutrymme och lekrum m.m. Lokalerna har normal standard och planlösningen är genomtänkt med tydlig avgränsande köks- och gästdel. På fastigheten om ca 4856 kvm finns byggrätt för parkeringsytor samt en övernattningsstuga.

Adelsö nås via en reguljär gratis bilfärja som trafikerar Adelsöleden på 5 minuter från Munsö. Restaurangen är mycket centralt belägen vid infarten till Lilla Stenbys och Sanduddens villaområde, som ligger längs huvudvägen som går runt Adelsö, - bara 400 meter från färjeläget.

Adelsö eller Adelsön utanför Stockholm är en större ö i östra Mälaren. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och har en areal på 25,79 km2. På Adelsö finns bostäder, jordbruksfastigheter, fisk- och köttnäring, hästverksamhet, restaurang, café, handelsträdgårdar och en livsmedelsbutik. Under sommarhalvåret anordnas rundvisningar till den gamla kungsgården, kyrkan och Hovgården.
Under de närmaste åren kommer Ekerö kommuns infrastruktur att ge nya möjligheter, med byggande av Förbifart Stockholm/E4 och breddning av Ekerövägen/261.

Pris 2 500 000 kr eller anbud.

Intresseanmälan sker till fastighetsäklare Tommy Andersson 0708-262550

Läs mer på mäklarens hemsida:

https://www.svenskfast.se/kommersiellt/stockholm/ekero/adelso/adelso-ringvag-390/249921